LelyPharma ontwikkelt faciliteit voor afvullen vloeistoffen

Naast de productie van tabletten en poeders heeft LelyPharma besloten een faciliteit te ontwikkelen voor het afvullen van vloeistoffen. LelyPharma streeft ernaar de wensen en behoeften van klanten voorop te stellen in het productieproces, dus hebben we in overleg met onze klanten besloten onze dienstverlening uit te breiden. We zoeken immers altijd een oplossing voor de vraag die de klant heeft.

 

 

 

 

WMS operationeel

Bij LelyPharma zijn we constant op zoek hoe we onze productieprocessen verder kunnen verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is het WMS, die momenteel volledig operationeel is in het magazijn. 

WMS staat voor warehouse management systeem, oftewel een magazijnbeheerssysteem. Het is een softwarepakket dat dient als hulpmiddel voor de administratie van goederen in een magazijn. Het WMS onthoudt als het ware op welke plek in het magazijn bepaalde goederen zijn neergelegd. Ook onthoudt het systeem de status van bepaalde goederen. 

Het systeem zorgt voor efficiëntie binnen het bedrijf. Het systeem is erg nauwkeurig en dit verbetert de kwaliteit van handelingen die tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf plaatsvinden. Dit alles om de dienstverlening van LelyPharma te verbeteren. 

 

Werkzaamheden uitbreiding productie in volle gang

LelyPharma is begonnen met de uitbreiding van de productieruimte om aan de toenemende vraag naar de productie van nieuwe geneesmiddelen aan te kunnen. De eerste stappen zijn gezet en momenteel zijn vakmannen hard aan het werk om de nieuwe productieruimtes vorm te geven. 

 

 

 

 

Nieuwe tabletteermachine geleverd en operationeel

Door de toenemende vraag naar de productie van tabletten heeft LelyPharma besloten een nieuwe tabletteermachine aan te schaffen. De nieuwe tabletteermachine is intussen geleverd en is momenteel in volle gang in de productie. 

 

 

 

 

 

Nieuwe blisterlijn medio september operationeel

De kracht van LelyPharma is dat we meedenken bij vraagstukken en het bieden van oplossingen. Wij streven ernaar onze klanten te voorzien in de wensen en behoeften die zij hebben.  Zo heeft LelyPharma besloten om een nieuwe blisterlijn te ontwikkelen, om de dienstverlening te verbeteren. De nieuwe blisterlijn is medio september operationeel.   

 

 

 

 

LelyPharma breidt haar capaciteit uit met nieuwe capsuleermachine

Door de toenemende vraag naar capsules heeft LelyPharma besloten haar capaciteit uit te breiden met een nieuwe capsuleermachine. LelyPharma wil ook middels deze weg haar klanten optimaal blijven bedienen door in te spelen op de ontstane behoefte van zowel bestaande als nieuwe klanten.

 

 

 

 

Nieuw laboratorium feestelijk geopend

De bouw van het nieuwe laboratorium is afgelopen zomer afgerond en dit konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Met het gehele personeel hebben wij het laboratorium feestelijk geopend. 

Buiten op het terrein stonden foodtrucks waar men gezellig wat kon eten en drinken. Later op de avond werden er wat dansjes gedaan op de dansvloer die speciaal was aangelegd in de kantine. 

 

 

 

Nieuwe laboratorium volop in gebruik

Momenteel is het nieuwe laboratorium volop in gebruik en de laboranten zijn erg enthousiast over de nieuwe werkplek. Vergeleken met het oude laboratorium zijn er veel nieuwe mogelijkheden en ruimtes gecreëerd, waarmee we onze klanten weer volledig mee van dienst kunnen zijn.