Volgens klanten

‘Grootse prestaties om producten te leveren’ - Johannes Jakobs van Vet Schroeder + Tollisan
“Vet-Schroeder + Tollisan maakt gezondheidsprodukten voor postduiven. We richten ons vooral op herstel van maag-darmfuncties en de ademhalingsorganen. Ons bedrijf is verhuisd van Duitsland naar Nederland. We exporteren onze producten vanuit Kerkrade over de hele wereld. Met name in China is de duivensport ‘booming’ en groeit de behoefte aan onze producten.

LelyPharma maakt verschillende gezondheidsproducten voor ons die wij wereldwijd kunnen afzetten. Het bedrijf denkt enorm goed met ons mee. Wijzelf bepalen de samenstelling van onze producten. Samen bespreken we hoe we die producten kunnen maken. Zij ontwikkelen dan een product met uitstekende eigenschappen voor wat betreft de houdbaarheid en de oplosbaarheid. LelyPharma levert grootse prestaties om die producten te leveren. De kwaliteit van de producten is altijd super.
In het overleg zijn de lijnen kort. Je komt direct bij de juiste persoon. Ook bij spoedvragen helpen ze je waar ze dat kunnen.”

‘Flexibel en snel. Ze doen meteen wat met de wensen die je hebt ’ - Sebastiaan Tesink van AST Farma
‘Flexibel en snel’
“AST Farma voert een assortiment van meer dan 150 diergeneesmiddelen. LelyPharma produceert alle tabletten voor ons. In de nieuwe cleanroom maken zij ook tabletten met amoxycilline/clavulaanzuur voor ons. LelyPharma is flexibel en reageert snel. We kunnen met kleinere hoeveelheden bij ze terecht. Omdat we voor een deel op kleine markten actief zijn, is dat een groot voordeel. LelyPharma maakt in principe alles. Slow release of gecoate tabletten, ze kunnen alles in principe maken en dat is heel plezierig. Ook met verpakkingen zijn ze heel flexibel. Ze verzorgen veel verschillende zendingen – klein en groot - naar de meest uiteenlopende landen.

De laatste jaren is LelyPharma steeds sterker geworden in productontwikkeling, onderzoeken en stabiliteitsstudies. De eisen vanuit regelgeving gaan verder omhoog. Rapportages en certificaten worden steeds belangrijker en uitgebreider. Bij dat werk ondersteunen ze ons uitstekend.
De sfeer is open. We bespreken alles met elkaar en de mensen van LelyPharma pakken suggesties en vragen snel op. Ze doen meteen wat met de wensen die je hebt. Prima!”

Sebastiaan Tesink van AST Farma