Home » Humaan

Humaan

LelyPharma is een onafhankelijke producent van penicillines. Onze afnemers zijn farmaceutisch bedrijven van humane of veterinaire producten. Wij voeren geen producten onder eigen naam. Omdat we uitsluitend medicijnen voor derden maken, kan er nooit een conflict of interest zijn met de producten die we voor u maken.

We zijn in staat om snel penicillines te leveren, ook als het om relatief kleine hoeveelheden gaat. Eigenlijk geldt er bij LelyPharma geen minimaal aantal van de productie die u wilt. Onze penicillines worden wereldwijd gebruikt.

Wij beschikken tevens over een productielijn voor amoxicilline/clavulaanzuur. De productie van amoxicilline/clavulaanzuur stelt hoge eisen aan de luchtvochtigheid, die ten hoogste 20% mag bedragen. Onze nieuwste productielijn (operationeel in 2013) staat opgesteld in een penicilline dedicated cleanroom van 600 m2. Hier kunnen we de luchtvochtigheid met één druk op de knop per ruimte instellen. In een kort tijdsbestek is die ruimte op het gewenste niveau. Dat verhoogt onze flexibliteit om aan uw vraag naar penicillines en andere producten te voldoen.

Lelypharma als werkgever

Humane producten

Bij LelyPharma wijden we ons uitsluitend aan de producten van anderen. LelyPharma beschikt naast de veterinaire vergunning over een volledige vergunning voor de humane markt. We maken tabletten, poeders en capsules voor al uw humane. Efficiënt en volgens de hoogste standaard, ook voor zeer kleine hoeveelheden zijn wij uw partner. Alles draait om uw vraag. Test ons. We willen u een oplossing bieden. Altijd.

Prijsbewust

LelyPharma is in staat om tegen aantrekkelijke prijzen te produceren. Uitbesteden aan LelyPharma is daardoor een kostenbewuste optie als aanvulling op of tijdelijke vervanging van uw eigen productielijnen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden die wij voor u hebben. U zult positief verrast zijn!

Lelypharma als werkgever

Samen ontwikkelen

LelyPharma beschikt over een volledige vergunning voor zowel de humane als veterinaire markt. We kunnen u helpen met alle onderzoeken, analyses en documenten die nodig zijn om uw producten te wereldwijd te vermarkten. LelyPharma heeft ervaren deskundigen in dienst op het gebied van farmaceutische productie, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging. Onze industrieapothekers begeleiden elke ontwikkeling en introductie.