Home » Mensen

Mensen

Plezier in klanten helpen

Mensen maken LelyPharma
LelyPharma groeit. Er werken inmiddels meer dan 50 mensen bij ons. Bij ons telt iedereen mee. Want samen zorgen we ervoor dat elke klant zijn producten en/of analyse resultaten op tijd ontvangt. Het zijn de mensen die LelyPharma maken. LelyPharma is altijd op zoek naar flexibele mensen met een klantgerichte instelling en de juiste opleiding of ervaring om ons team te versterken.

Een farmaceutisch bedrijf als het onze moet over uitstekende checks and balances beschikken om producten te maken die voldoen aan alle voorschriften. LelyPharma doet meer. Wij trainen onze mensen op farmaceutisch vlak maar daarnaast ook om heel goed te luisteren naar onze klanten en aan hun vraag te voldoen.
Plezier in je werk hebben, vinden we belangrijk. Mensen die plezier hebben in hun werk, zijn in staat om klanten de beste service en de beste oplossingen te bieden. ‘Nee’ is hier geen antwoord. We zoeken altijd een oplossing voor de vraag die de klant heeft.

Lelypharma als werkgever
Lelypharma als werkgever

Werken bij Lelypharma

Wil je weten wie er bij ons werken? En hoe het is om te werken bij LelyPharma? We stellen graag een aantal mensen aan je voor. 

Meer informatie over het werken bij Lelypharma is te vinden op www.werkenbijlelypharma.nl.

‘Dienstbaar aan wat de klant wil’
“Onze grote kracht zit in korte lijnen, flexibiliteit en creativiteit. Het zit helemaal in onze aard om dienstbaar te zijn aan wat de klant wil. We zijn altijd bereid om een idee van een klant eens uit te proberen. We denken mee in de ontwikkeling van nieuwe producten. Op kleine schaal maken we testbadges. Is dit product zo te maken, hoe kunnen het we verbeteren? Kunnen we dit opschalen tot de productie van een miljoen tabletten?

Ik werk hier al sinds 2000, maar de variatie in het werk maakt het elke dag leuk en interessant. Want er zijn altijd zaken te verbeteren. Om een voorbeeld te geven. Voor een van onze klanten maken we een schildklierhormoon. De tablet bevat een heel sterk werkzame stof in bijzonder lage dosering. Je ziet het nauwelijks. Om precies de goede dosering te krijgen moeten we de mengstappen uiterst zorgvuldig opbouwen.  Dat met elkaar uitkienen en uiteindelijk een heel succesvol product maken, dat geeft heel veel voldoening. Klanten hebben vertrouwen in ons en komen terug.

Bij LelyPharma vormen de mensen een team. De sfeer is ontzettend goed. Samen vormen we in dit bedrijf één keten. Daarin is iedereen even belangrijk. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor dieren en mensen. Het woord ‘nee’ wordt hier niet gauw gebruikt. Als iets heel lastig is te realiseren geven we graag een mogelijkheid hoe we het wél kunnen doen.”

Chris van Barneveld, apotheker en qualified person

‘Iedereen is betrokken bij het werk voor de klant’
“Het geeft mij een kick als de afspraak die we met de klant maken werkelijkheid wordt. In de farmaceutische industrie moet je altijd op een gecontroleerde manier produceren. Klanten hebben speciale wensen of willen soms een spoedzending tussendoor. Bij LelyPharma doen we het uiterste om de wensen van klanten te honoreren. Het geeft mij heel veel voldoening als we waarmaken wat we beloven en dat ik daar persoonlijk een bijdrage aan heb kunnen leveren.

Die flexibiliteit doet natuurlijk best een beroep op mensen. Maar dit bedrijf biedt je ook grote mogelijkheden. Ik heb mij sterk kunnen ontwikkelen in dit bedrijf en dan heb je ook veel voor het bedrijf en de klanten over. Er is hier vertrouwen in je. Je krijgt kansen en ondersteuning met opleidingen en cursussen. Je krijgt te maken met zaken waar grote belangen achter zitten. Daar lever je een bijdrage aan. Dat zorg voor veel commitment.

We zijn een relatief klein bedrijf. Iedereen is betrokken bij het werk voor de klant. Wat ons motiveert is dat we kunnen meedenken met een nieuw product. Het is natuurlijk prachtig dat dingen die hier bedacht en ontwikkeld worden uiteindelijk op de markt komen.”

Marcus Bikker, verantwoordelijk voor planning en inkoop.

‘Kansen om door te groeien’
“Ik zorg in ons bedrijf voor de personele planning: dat mensen op de goede plek staan. We houden allemaal van variatie in het werk. Ook om mensen scherp te houden rouleren we veel. Werken bij LelyPharma is hartstikke leuk door de combinatie van de afwisseling van het werk zelf en door de instelling van de mensen die er werken. We rouleren veel, ook gedurende de dag. Je staat hier niet de hele dag op dezelfde plek. De afwisseling doet de mensen goed. Iedereen komt hier met het doel om samen te werken aan iets dat goed moet zijn.

Ik heb zelf in de productie gestaan en heb de kans gekregen om door te groeien. Ik kan goed met mensen omgaan, ben geduldig. In mijn functie is het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze bij je terecht kunnen met hun vragen.
De openheid is groot. We zijn nauw bij de plannen voor de nieuwe cleanroom betrokken. Inhoudelijk, maar we konden ook zelf de kleur uitzoeken van deuren: een vrolijke kleur die het leuk maakt om in te werken.
Wat ik altijd enorm leuk vind om te horen is dat klanten zeggen dat de producten er goed en netjes uitzien.  Het materiaal waar we mee werken is goed. We vormen een goed team. De saamhorigheid is groot.”

Rachida Chellah, productiesupervisor

‘Afwisselend en uitdagend werk’
Ik hou van de afwisseling van dit werk. Elke dag is anders. Voor elk product passen we  de instelling van machines aan. Het is de kunst om te zorgen dat het allemaal zonder storingen verloopt. Bijzonder interessant zijn de testen die wij voor klanten uitvoeren. We zoeken dan uit hoe we bepaalde producten kunnen maken. Daarbij worden we vaak voor problemen gesteld die we niet eerder zijn tegengekomen. Maar altijd blijkt dat er wat op te  vinden is. Dat is de uitdaging van ons werk.
We kunnen snel schakelen. LelyPharma is flexibel omdat de mensen die hier werken dat zijn. Mijn grootste uitdagingen zijn testen van tabletten die eerst helemaal niet lopen. Dan veranderen we de samenstelling met hulpstoffen of regelen de machines zo in dat de productie uiteindelijk toch haalbaar is. Bij dat soort oplossingen is iedereen in dit bedrijf betrokken. Het geeft heel veel voldoening als je zo’n lastige klus samen klaart. Het maakt dat je zin krijgt in de volgende uitdaging!”

Sipke Kuipers, productiemanager

‘Constant zoeken naar verbeteringen’
“We zijn constant op zoek hoe we onze productieprocessen verder kunnen verbeteren zowel kwalitatief als qua efficiency. Zo zijn we in staat om meer klanten te helpen in dezelfde tijd.

De mens is een belangrijke factor in dat proces. Onze ervaring is als wij  duidelijke verantwoordelijkheden geven aan ons personeel voor bepaalde onderdelen van het productie of analyse proces men met meer toewijding en plezier haar werk uitoefent  en dat vinden wij belangrijk 

Als loonfabrikant zijn we ervan doordrongen dat wij alleen succesvol zijn als onze klanten succes hebben met de producten die wij voor ze maken. Wat we delen in LelyPharma is dat iedereen alles doet om de klant te helpen. Iedereen is even belangrijk. “

Bart Quik, directeur

‘Slagvaardig en goed luisteren’
“De kracht van LelyPharma is het meedenken en de servicegerichtheid. De klant is het belangrijkst. Wat hij wil, daar denken we in mee. Dat doen we continue. Het is een houding die bij je past als je voor LelyPharma werkt.
Ik ben trots op de slagvaardigheid waarmee we klaar staan. Hoe snel we kunnen schakelen als een klant iets nodig heeft. We kunnen goed luisteren en zijn goed georganiseerd. Als een klant volgende week nog even iets extra’s wil, dan zijn we in staat om dat te doen. Ik ben ook trots op de toewijding  waarmee mensen hier werken. Ons materiaal is van goede kwaliteit, dat stimuleert. 

Ik werk als sinds 1998 voor LelyPharma. Mijn werk is interessant. Ik begeleid mensen in de techniek. Daarnaast zorg ik dat we een goede planning hebben. Dat geeft rust en zorgt voor efficiency. Ik ben een vakman, vertrouwd met de praktijk en vind het leuk om mensen te zien groeien.

Het werk bij LelyPharma is boeiend omdat klanten vaak iets nieuws willen proberen. De resultaten die uit het onderzoek komen dat we doen zijn altijd interessant.  Klanten zijn tevreden over het werk, de betrouwbaarheid en de ideeën van het lab. Gelukkig vertellen ze ons wat volgens hen soms nog beter kan. Daar nodigen we ze ook toe uit. Want we willen altijd beter.

Ik verwacht veel van de nieuwe cleanroom. LelyPharma maakt penicillines en daarnaast heel veel andere producten. Elke product vraagt zijn eigen instelling van cleanroom en machines. Het was altijd heel arbeidsintensief om van het een op het ander over te schakelen. Nu wordt dat veel eenvoudiger en kunnen we klanten een nog betere service bieden. Voor klanten die penicillineproducten vragen is het goed dat we met een tweede productielijn altijd een dedicated cleanroom kunnen bieden.”

Peter Streef, Quality Control Manager