Home » Veterinair

Veterinair

LelyPharma maakt alle medicijnen in de vorm van tabletten, poeders en capsules. We zijn een van de drie onafhankelijke Europese producenten van penicillines zoals amoxicilline/clavulaanzuur. Maar we maken ook andere antibiotica, en producten en medicijnen met overige indicaties.

LelyPharma is in staat om tegen aantrekkelijke prijzen te produceren. Uitbesteden aan LelyPharma is daardoor een kostenbewuste optie als aanvulling op of tijdelijke vervanging van uw eigen productielijnen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden die wij voor u hebben. U zult positief verrast zijn!

Lelypharma als werkgever

Penicillines

We zijn in staat om snel penicillines te leveren, ook als het om relatief kleine hoeveelheden gaat. Eigenlijk geldt er bij LelyPharma geen minimaal aantal van de productie die u wilt.

Onze penicillines worden wereldwijd gebruikt.

Wij beschikken tevens over een productielijn voor amoxicilline/clavulaanzuur. De productie van amoxicilline/clavulaanzuur stelt hoge eisen aan de luchtvochtigheid, die ten hoogste 20% mag bedragen. Onze nieuwste productielijn (operationeel in 2013) staat opgesteld in een penicilline dedicated cleanroom van 600 m2. Hier kunnen we de luchtvochtigheid met één druk op de knop per ruimte instellen. In een korte tijdsbestek is die ruimte op het gewenste niveau. Dat verhoogt onze flexibliteit om aan uw vraag naar penicillines en andere producten te voldoen.

Groeimarkten

De praktijken van dierenartsen worden steeds groter. Binnen de maatschappen specialiseren dierenartsen zich op de behandeling van bepaalde dieren. Dierenartsen met een specialisatie houden meer gegevens bij en weten meer over bepaalde aandoeningen. De behoefte aan gespecialiseerde medicijnen neemt hierdoor toe. LelyPharma vindt het interessant om met u mee te denken over nieuwe therapieën en medicijnen.  Wat is de beste vorm en smaak- en geur die de werking en het toedienen bevordert? Hoe optimaliseren we uw product met het oog op houdbaarheid?

In de afgelopen jaren hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van tal van nieuwe medicijnen. Om u een paar voorbeelden te geven

  • Een geneesmiddel voor honden met hoge bloeddruk
Lelypharma als werkgever

Samen ontwikkelen

LelyPharma beschikt over een volledige vergunning voor zowel de humane als veterinaire markt. We kunnen u helpen met alle onderzoeken, analyses en documenten die nodig zijn om uw producten te wereldwijd te vermarkten. LelyPharma heeft ervaren deskundigen in dienst op het gebied van farmaceutische productie, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging. Onze industrieapothekers begeleiden elke ontwikkeling en introductie.